Büyükeceli İlkokulu

Vizyon: Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ : 14:20
Isınma: KLİMA + ODUN SOBASI
Servis Bilgisi: OKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM MERKEZİDİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://buyukeceliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Büyükeceli Mahallesi Ortaokul Sok. No25 Gülnar/MERSİN

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - D 400 MERSİN ANTALYA YOLU ÜZERİNDE. AKKUYU NÜKLEER SANTRAL SAHASINA 5 KM MESAFEDE

Adres - Büyükeceli Mahallesi Ortaokul Sok. No25 Gülnar/MERSİN

Ulaşım İL MERKEZİNE VE İLÇE MERKEZİNE GÜNDE 1 DEFAYA MAHSUS OTOBÜS KALKMAKTADIR.KASABAMIZ ÇEVRE YOLU ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN(D-400) ULAŞIM KOLAYDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK:140 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:40km´ dir.